Is je WordPress website gehackt?

Ben je op zoek naar een WordPress expert die je uit de nood helpt en ervoor zorgt dat je website weer normaal gaat werken? Lomero Media staat voor je klaar.

Je moet er niet aan denken, maar het kan gebeuren dat jouw website gehackt wordt. Malafide partijen speuren het internet af naar websites met zwakke plekken, waarbij ook kleinschalige websites het doelwit kunnen zijn.

Er zijn verschillende redenen voor een hacker om toegang te verkrijgen tot jouw site. De meest voorkomende motieven:

– het versturen van spam vanaf jouw server;
– het uitvoeren van aanvallen (phishing) vanaf jouw site;
– het verspreiden van kwaadaardige software;
– het buitmaken van waardevolle informatie, zoals creditcardgegevens van je klanten.


Wat zijn de gevolgen van een gehackte website?

Als eigenaar van de website ben je verantwoordelijk voor de veiligheid ervan. Sites die gehackt zijn, worden afgestraft. Je hostingpartij haalt je site direct offline en Google blokkeert je in de zoekresultaten. Als website-eigenaar ben je ook verantwoordelijk voor de gegevens van jouw klanten. Je bent verplicht om het te melden als er klantgegevens zijn gelekt. Kun je dan niet aantonen dat je niet nalatig bent geweest in de beveiliging van de website, dan word jij verantwoordelijk gehouden en kun je zelfs een boete krijgen.

Door onze jarenlange ervaring heeft WordPress geen geheimen meer voor ons en kunnen wij zo goed als alle hacks, bugs en fouten oplossen. Vul het onderstaande formulier in, dan gaan wij zo snel mogelijk voor je aan de slag.