Een WordPress website laten maken die scoort?

Is je huidige website verouderd? Durf je jouw site eigenlijk niet onder de aandacht te brengen omdat die erg achterhaald is? Wij helpen je graag met een website die scoort in Google, die bezoekers aanzet om contact op te nemen, technisch goed op orde is en een design heeft dat past bij je bedrijf en bezoekers aanspreekt.

Je wilt een website voor je bedrijf of dienst. Geen standaardpakket, maar een professionele, op maat gemaakte site die past bij je onderneming en je doelstellingen. Kortom, je zoekt iemand met de juiste kennis die met je meedenkt.

Lomero Media bezit alle expertise om jouw website volledig te realiseren.

 

 

 

Wij denken mee!

Een website maken, doe je als ondernemer niet iedere dag. Daarom is het fijn als iemand met de juiste kennis meedenkt en je adviseert over de beste aanpak.

Contact

 

Technisch op orde

Een succesvolle website zit technisch goed in elkaar. De website laadt snel, functioneert goed en is veilig opgebouwd. Wij hebben alle kennis in huis!

Contact

 

Voor ieder scherm

Tegenwoordig is het een absolute must dat je website op elk scherm goed uit de verf komt. Wij maken websites die schitteren op de pc, tablet en smartphone!

Contact
Bestaande website om laten bouwen naar WordPress.

Heb je al een website, maar kun je er niks mee? Moet je voor elke minuscule (tekst)aanpassing het reclamebureau inschakelen? Dit kost vaak veel tijd, is omslachtig en – niet onbelangrijk – loopt veelal ook behoorlijk in de papieren. Laat daarom je bestaande website ombouwen naar WordPress!

Je oude website laten ombouwen naar WordPress is de snelste manier om een trage, verouderde website nieuw leven in te blazen. Met het WordPress systeem is je bestaande website snel, responsive en heel eenvoudig zelf bij te houden! Het grote (maar niet het enige) voordeel is dat je zelf de website kunt beheren. Uitbreiden, aanpassen, nieuwe pagina’s publiceren: met WordPress is het een eitje! En loop je toch een keer vast, dan staan wij uiteraard voor je klaar.Meer doen met je huidige WordPress website?

WordPress werkzaamheden die blijven liggen? De website is traag of niet meer naar tevredenheid? Neem contact met ons op en wij helpen je om het maximale uit je website te halen! Klik hier voor meer informatie.


“Ik wil een maatwerk website”

Complete, op maat gemaakte website met vele functionaliteiten
v.a. € 999,-